18 Agost, 2008

¡BALLARD CHOCA EN ESPAÑOL!

Por Jordi Costa

El Blog Ausente es uno de esos lugares de visita imprescindible para todo interesado en los subsuelos y los pasadizos secretos de la cultura popular. En uno de sus más recientes posts, se desvela la identidad del posible Ballard español, toda una revelación para los poseedores de una bien equipada memoria televisiva local.

Aquí está el link: http://absencito.blogspot.com/2008/07/el-ballard-espaol.html

2 Comentaris sobre “¡BALLARD CHOCA EN ESPAÑOL!”

  1. Màrius

    Recordo perfectament aquesta intro. Sempre m’havia preguntat com collons podia arribar una pedra d’aquestes dimensions al mig d’una carretera secundària. Com a broma adolescent és ben bèstia.

  2. Alfred

    Jo també recordo ara aquest spot. Ha sigut com un retrocés a la meva infància. Recordo que el passaven a la tele durant les vacances d’estiu, quan viatjava en cotxe amb la meva família uns 800 km. fins a Granada, i que m’angoixava d’alguna manera. Si no m’equivoco, aquell mateix estiu hi van haver uns quants accidents d’autobús a les carreteres espanyoles (almenys dos) i encara porto a la memòria les fotografies als diaris dels cossos entre la ferralla. Em van impactar molt. Era molt petit.

    Que voleu, potser també sóc ballardià.

Deixan’s els teus comentaris - Déjanos tus comentarios - Leave your comments