Activitat

Dimarts 21 Desembre, 20:00

FILA ZERO: LA MOSQUITERA (Agustí Vila, 2010, 95 min)

Projecció de la pel·lícula LA MOSQUITERA (Agustí Vila, 2010) i col·loqui posterior entre el cineasta i el públic assistent.

 

FILA ZERO AMB AGUSTÍ VILA

La segona sessió de FILA ZERO de l'ESCAC.

El director AGUSTÍ VILA en serà el protagonista i presentarà la seva tercera pel·lícula, La mosquitera, una de les sorpreses del cinema català i espanyol de l'últim any.

Produïda per Eddie Saeta, aquesta àcida comèdia negra ha aconseguit un bon nombre de premis importants, entre altres el Globo de Cristal del Festival de Karlovy Vary i el premi a la millor actriu per a Emma Suárez a la Seminci de Valladolid.

La mosquitera és la història d'una família disfuncional on el pare no s'adona de res, la mare s'adona de massa coses i el fill viu al seu món. Amb ells conviuen sis gossos (o en són set), tres gats, una assistenta sud-americana, una àvia amb Alzheimer i un avi que es vol suïcidar. Ah!, no ens oblidem de la germana sàdica i la seva filla petita masoquista.

Aquesta serà una bona ocasió per parlar amb el director de las raons que el van portar a fer aquesta història, de les seves influències i de tot el que es vulgui saber sobre ell.