Activitat

Dimarts 23 Març, 20:00

Fila Zero: Los condenados, d’Isaki Lacuesta

La presentació de la pel·lícula anirà a càrrec de Núria Vidal (ESCAC) i de l’autor, Isaki Lacuesta, i la guionista, Isabel Campo. Després de la projecció s’obrirà un col·loqui amb el públic assistent.

 

Cinquena sessió de FILA ZERO amb ISAKI LACUESTA

El director ISAKI LACUESTA, acompanyat de la guionista ISABEL CAMPO, en seran els protagonistes i presentaran la seva pel·lícula LOS CONDENADOS, estrenada al Festival de Sant Sebastià de l’any passat.

La figura d’Isaki Lacuesta és prou coneguda de tothom des que va aparèixer amb Cravan Vs Cravan l’any 2002. La leyenda del tiempo, el 2006, el consagra com un dels directors més interessants dels últims anys. Los condenados és la seva primera incursió en el món de la ficció, encara que plantejada des d’una perspectiva molt personal.

Isaki Lacuesta té a punt d’estrena un documental sobre la figura d’Ava Gardner a Espanya i està acabant el muntatge d’un film rodat a l’Àfrica amb el pintor Manel Barceló.

Los condenados ha estat un dels films més sorprenents i polèmics del curs, i per això pensem que serà molt enriquidor poder parlar amb els seus creadors, Isaki Lacuesta i la guionista Isabel Campo, de la seva experiència en el rodatge d’aquesta pel·lícula.


Fitxa tècnica:

Los condenados, d’Isaki Lacuesta (2009, 104 min)