Activitat

Divendres 27 Juliol, 21:00

Concert «Recordant Piazzola»

Tango a dues i quatre mans

Si Carlos Gardel va ser el pioner del tango, es pot ben dir d’Astor Piazzola que va marcar per sempre la història d’aquest gènere. Amb un estil particular en va renovar la melodia i la va posar a dialogar en harmonia total amb altres ritmes.

En el mes que es commemoren vint anys de la seva mort, la ciutat de Barcelona li vol retre homenatge.

El programa inclou alguns dels seus temes més significatius, que avui formen part de la gran història del tango.

 

«La meva passió per aquesta música m’ha dut a dedicar-me amb intensitat a un nou tipus de recerca, que amb el temps va permetre aplegar un seguit d’obres del gran Astor amb diferents variacions.

En aquest camí vam tenir la sort de trobar obres molt importants per a piano a quatre mans arreglades meravellosament per Saul Cosentino, compositor argentí contemporani que en la seva gran obra creativa va tenir la idea brillant d’escriure i adaptar alguns dels temes de Piazzola per a aquesta modalitat.

L’obra d’Astor Piazzola interessa als públics d’arreu del món i la toquen els més grans intèrprets, sobretot els joves que descobreixen en el llenguatge “piazzolià”, una barreja original i emocionant de tango, jazz i música clàssica, emoció que no sempre es troba en la música del nostre temps.»

Hugo Aisemberg

 

Participants
Dirigeix: Hugo Aisemberg – Irene Aisemberg
Temes
El present continu, L'espectre electromagnètic, Ciència Oberta, Partícula Psi, Art Ara, Factor Eco, Cultura Emergent, Ciberesfera, Nou Activisme
Espai CCCB
Auditori