Participants

Pat Cadigan

Neix a Nova York i educada a Massachusetts. Durant molts anys viu a Kansas però es trasllada a Londres l'agost del 1996.

És autora de sis novel·les, l'última de les quals és Reality Used to be a Friend of Mine, un relat policíac, situat en el futur i en una realitat virtual.

És una excel·lent escriptora de ciència-ficció, i una respectada "futurista", i comentarista sobre cultura popular. L'anomenen "la reina del Ciberpunk" pel London Guardian. La seva obra de ficció, tant les novel·les com els contes, ha rebut molts premis, i ha estat traduïda en francès, alemany, italià i japonès. Molts acadèmics importants s'han inspirat en la seva obra i ha rebut freqüents invitacions per donar conferències en universitats.

Les cinc primeres novel·les de l'autora són: Mindplayers (1987), Synners (1991), Fools (1992), Tea from an Empty Cup (1998) i Dervish is Digital (2000). En l'actualitat treballa en una narració i una nova novel·la que conté elements fantàstics. Entre els seus llibres de contes trobem Patterns (1989), Home by the Sea (1993) i Dirty Work (1993).

Participa a