Participants

Frank T (Tshimini Nsombolay)

(Kinshasa, República Democràtica del Congo, 1973)

La seva família es trasllada definitivament a Espanya quan ell té dos anys. Juntament amb Emy Power i Manolo, Dj de hip-hop, crea la banda de rap Top Productions el 1988. L'any següent enregistren la seva primera maqueta on s'incloïa el tema «Kaos», que va marcar la diferència i el futur de l'Mc, i que es va emetre en un programa especialitzat d' Onda Torrejón.

Alguns grups aficionats al hip-hop, entre ells Fase 2, Paco i Swy, creen «El club de los poetas violentos», el qual va convulsar les estructures existents del rap espanyol i va atreure les mirades dels segells discogràfics. Després de diversos concerts, els integrants del club van enregistrar el seu primer disc de llarga durada Madrid zona bruta.

El 1996 va decidir emprendre la seva carrera en solitari, des d'aleshores ha publicat cinc discos: Konfusional (1996); Los pájaros no pueden vivir en el agua porque no son peces (1998), considerat el millor àlbum del gènere rap a Espanya i peça de col·leccionista; La gran obra maestra (1998); Frankattack (1999) i 90 kilos (2002).

Participa a