Activitat

Resultat concurs de crítica cinematogràfica

Cicle de cinema "Arquitectures imaginàries"

El premi a la crítica guanyadora del concurs de crítica cinematogràfica del cicle de cinema Arquitectures imaginàries ha estat atorgat a Nina Valls (Barcelona) amb el títol El temple de la felicitat que mai no existí sobre la pel·lícula La vie est un roman de Alain Resnais. El jurat també va acordar fer una menció d'honor a la crítica presentada per Helena Viñas (Barcelona) amb el títol Gènesi i catàstrofe: la transformació de l'espai urbà a Until the end of the world de Wim Wenders.

 

Aquest concurs es va realitzar en motiu del cicle de cinema Arquitectures imaginàries que va tenir lloc al CCCB, del 14 al 30 de gener de 2004, paral·lelament a l'exposició La ciutat que mai no existí. Arquitectures fantàstiques en l'art occidental que es va presentar del 24 d'octubre de 2003 al l'1 de febrer de 2004.
Participants
Membres del jurat: José Enrique Monterde, Núria Vidal i Joan Pons com representants de l'Associació Catalana de Crítics i Escriptors Cinematogràfics i Carlos Losilla com representant de la revista Dirigido por..
Temes
El present continu, L'espectre electromagnètic, Ciència Oberta, Partícula Psi, Art Ara, Factor Eco, Cultura Emergent, Ciberesfera, Nou Activisme
Material addicional
Acta de la reunió del jurat del concurs (27 KB)