Activitat

18:30 i 20:00 h

Sónar 2013 | Nit de Clausura

Max Richter + BCN216: Four Seasons Recomposed

AVÍS: Les entrades per al concert de Max Richter + BCN216 de les 20 h estan esgotades. La formació oferirà un altre concert el mateix diumenge 16 a les 18:30 h.

Sónar 2013 tanca l’edició del seu 20è Aniversari als espais històrics de Sónar de Dia, el CCCB i el MACBA
, amb dos concerts de gran alçada que comparteixen la reinterpretació i la recomposició com a base conceptual dels seus discursos musicals.

Per un costat, el Teatre CCCB acollirà el concert de Max Richter + BCN216, en el que el compositor britànic i el grup barceloní interpreten la lloada versió que Richter ha composat de Les Quatre Estacions d'Antonio Vivaldi.

Compositor i pianista britànic d’origen alemany, Max Richter ha recomposat l’obra popular de Vivaldi en complicitat amb el segell alemany Deutsche Grammophon: una revisió molt personal que permet a qui ho escolta reconèixer la popular peça original i a la vegada gaudir-la d’una manera totalment nova i sorprenent. Richter es fa acompanyar pel grup instrumental BCN216 (resident de L’Auditori) per portar al directe la seva subtil i personal adaptació de l’obra de Vivaldi, que ha reconfigurat restant algunes notes, organizant de forma diferent determinats passatges i afegint seductors arranjaments electrònics.

Just després, al MACBA, el productor i investigador sonor italià Lorenzo Senni presenta ORACLE, un concert audiovisual de notable impacte sensorial en el que deconstrueix la cultura rave dels 90.

Sónar torna així a col·laborar estretament amb el CCCB i el MACBA en un espai tan emblemàtic a la ciutat. A aquests espais se sumarà la plaça de Joan Corominas, ubicació clàssica del Sónar Village, on hi haurà un bar per als assistents.

Per a més informació podeu consultar els webs de Max Richter i BCN216.