Activitat

Dissabte, 16 de maig: 19.00-01.00

Diumenge, 17 de maig: 11.00-20.00

Nit i Dia dels Museus 2015

Dia Internacional dels Museus

Nit dels Museus, 16 de maig

Amb motiu del Dia International dels Museus, el dissabte abans a la nit s’obren els museus i centres culturals per gaudir d’una nit d’experiències i emocions, tot entorn de la cultura, de manera gratuïta. El CCCB obre les portes de l’exposició “Les variacions Sebald”, una oportunitat per descobrir com un escriptor, l’alemany W.G. Sebald, ha influït en molts artistes contemporanis, a través dels seus llibres i en com planteja les seves temàtiques.

Per completar la Nit, quatre hores per gaudir de l’espectacle del Poetry Slam, una manera diferent de recitar poesia.

Horari: 19.00 - 01.00 / Poetry Slam: 21.00-24.00

 

Dia dels Museus / Dia Sebald, 17 de maig

Portes obertes de l’exposició amb motiu del Dia International dels Museus. Una oportunitat per descobrir l’escriptor alemany George Sebald i com els seus llibres i temes han inspirat artistes contemporanis.

Coincidint amb el dia dels museus i coincidint, també, que el 18 de maig de 1944 va néixer Sebald, celebrem el Dia Sebald, amb un sorteig de cinc lots de llibres vinculats a l’autor entre les persones que visitin l’exposició “Les variacions Sebald” i pengin a Twitter un selfie de la seva visita a l’exposició amb el hashtag #Sebaldcccb.

Dilluns ens posarem en contacte amb els guanyadors per tal que puguin passar a recollir el lot.

Per completar el dia, taller familiar de cinema a l'Arxiu Xcèntric, a les 12h i a les 17h, i a més a més,  una sessió Xcèntric gratuïta: "Desktop Films: remuntatges del caos visual", a les 18.30h

Horari: 11.00 - 20.00