Activitat

d'11 a 19.30 h

Món Llibre 2011

Festa del llibre per a nens i nenes

Els dies 9 i 10 d’abril se celebra Món Llibre, un festival de literatura amb entrada lliure, adreçat a nens i nenes de fins a 12 anys.

Entre els molts escriptors, il·lustradors i artistes convidats enguany, Món Llibre rebrà l’il·lustrador japonès Taro Gomi, el cantant Joan Garriga de la Troba Kungfú, la ballarina i performer Sonia Gomez i el grup de teatre físic Los Corderos. Tots ells ens mostraran la seva manera d’apropar-se als llibres.

En aquesta edició se sumen més de 40 editorials de literatura infantil i juvenil de la ciutat, però també les biblioteques barcelonines a través del seu Consorci, els espais del CCCB i el MACBA, que obren les seves portes per a l’ocasió, així com les dues llibreries (Laie i La Central) d’aquests dos centres culturals.

A poc a poc Món Llibre ha anat esdevenint una gran festa necessària i esperada, de format singular, que acostuma reunir en un cap de setmana més de 12.000 persones.

Món Llibre aposta per potenciar i innovar en les activitats dirigides als infants, sempre vinculades d’una manera o una altra al llibre o la literatura. En el seu marc es presenten projectes, espectacles, xerrades o accions que proposen una nova manera de “llegir” el món.

Més informació:

http://www.bcn.cat/cultura/monllibre/2011/festa.html

http://elpetittresor.blogspot.com/2011/04/mon-llibre-2011.html

Crèdits

Organitza
Ajuntament de Barcelona - ICUB
Col·labora
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, MACBA, Llibreria Laie, Llibreria La Central
Patrocini
Obra Social Caja Madrid
Altres crèdits:

També col·laboren més de quaranta editorials de literatura infantil i juvenil.