Activitat

Dijous 11 Desembre, 20:00

El documental postsoviètic. Audrius Stonys

El lituà Audrius Stonys és un dels millors documentalistes de la tradició postsoviètica. Admirador d'Herzog, Mekas o Tarkovski, el seu cinema meditatiu és una conjura contra la soledat: "Les pel·lícules permeten trobar a gent com tu. Hi ha molts tipus de films, però la majoria recorden a una conversa entre dues persones". A Alone, una nena petita fa un viatge fins a la presó per a visitar a la seva mare; en el seu últim film, The Bell, el so d'una campana submergida fa segles en un llac ressona misteriosament en la vida d'un petit poble. A fi de trobar-la, uns bussos se submergeixen en l'aigua.

Alone, Audrius Stonys. Lituània, 2001, 28 min, 35mm
The Bell, Audrius Stonys. Lituània, 2007, 55 min, vídeo

AVÍS: NO ES PROJECTARÀ LA PEL·LÍCULA ALONE D'AUDRIUS STONYS, PREVISTA PER LA SESSIÓ D'AVUI, PER PROBLEMES AMB LA DISPONIBILITAT DE LA CÒPIA. DISCULPEU LES MOLÈSTIES. LES PERSONES QUE HAGIN COMPRAT L'ENTRADA PER A LA SESSIÓ D'AVUI PODRAN ASSISTIR A LA SESSIÓ DE DIUMENGE GRATUÏTAMENT.

Participants
Director:
Audrius Stonys
Temes
El present continu, L'espectre electromagnètic, Ciència Oberta, Partícula Psi, Art Ara, Factor Eco, Cultura Emergent, Ciberesfera, Nou Activisme
Espai CCCB
Auditori
Material addicional
Programa (123.4 KB)
Enllaços

Crèdits

Organitza
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona
Col·labora
Revista Butxaca, Maumaubarcelona.com