Activitat

d'11 a 22 h

Drap-Art‘11

Festival Internacional de Reciclatge Artístic de Catalunya

Al CCCB, del 16 al 18 de desembre: fira, tallers, cinema del medi ambient, taules rodones, intervencions a l’espai públic i espectacles al CCCB.

Al FAD del 21 al 30 de desembre: exposició col·lectiva, audiovisuals, tallers i fira.

En aquesta edició Drap-Art reparteix les seves activitats entre dos espais singulars de la ciutat: el CCCB i el FAD, i per primera vegada Drap-Art programa dos concerts a la nova sala Teatre del CCCB, amb la qual cosa dóna més rellevància a la música en el festival. En aquest edició Drap-Art també fa un intercanvi amb el festival Water Tower Art Fest de Sofia, Bulgària.

Drap-Art’11. Festival Internacional de Reciclatge Artístic de Catalunya se celebrarà al CCCB, plaça de Joan Coromines, Pati de les Dones i plaça dels Àngels del divendres 16 al divendres 30 de desembre. Les activitats es concentraran, com sempre, en el cap de setmana d’abans de Nadal i en els últims tres dies de l’esdeveniment.

Igual que l’edició anterior, Drap-Art’11 es desenvolupa en vuit modalitats, que ens acosten al reciclatge creatiu: exposicions col·lectives d’obres d’art i objectes de disseny realitzats amb materials reciclables, intervencions a l’espai públic, l’espai de reflexió, el tradicional mercat d’art i disseny, tallers participatius, espectacles, audiovisuals i cinema del medi ambient.

Drap-Art’11 cerca l’equilibri entre artistes nacionals i internacionals, entre artistes novells i consolidats, per afavorir l’intercanvi entre països i generacions. Per aquesta raó, a més dels artistes, músics, talleristes, dissenyadors, conferenciants, realitzadors, etc., seleccionats per la convocatòria oberta, el festival comptarà amb la participació d’artistes convidats en col•laboració amb entitats, galeries i curadors independents especialitzats.

Com a incentiu especial, Drap-Art’11 comptarà per tercer any consecutiu amb el Premi Residu’Art, atorgat pel grup HERA en les categories «Artista emergent» i «Artista professional».

Drap-Art’11 acollirà més de 150 artistes, músics, talleristes, dissenyadors, conferenciants, realitzadors.

Crèdits

Organitza
Drap Art Associació
Altres crèdits:

Col·labora: FICMA, Galeria N2, Iguzzini, print it!, Fundació R., GaiaKraft, Water Tower Art Festival Sofia

Patrocina: CCCB, Unnim, CONCA, Ajuntament de Barcelona (ICUB i Àrea del Medi Ambient), Grupo HERA, Institut Alemany