Activitat

de 18 a 23 h

BCNmp7 Músiques en procès. Visca Barcelona Pop'

En la seva cinquena temporada, BCNmp7 continua mostrant visions alternatives de l’escena musical del present, i també nous concerts orientats a il·lustrar les fusions i friccions que afecten els diferents gèneres musicals.

Escolta la música de BCNmp7 aquí: http://viscabarcelonapop.tumblr.com/

La nova sessió de BCN Mp7 té com a fil conductor l'escena musical de Barcelona, caracteritzada per mantenir un peu al pop més fresc i l’altre al rock més aventurat; la resta, va arribar amb el pas de modes.

Des de la transició fins a l'actualitat, la ciutat ha mantingut una tendència a la cultura pop: la música, la militància, l'esperit...

Repassarem les diferents etapes i fases que han ajudat a desenvolupar el pop fet a Barcelona, amb diàlegs intergeneracionals en els “debats express”, col·laboracions musicals entre grups d'abans i d'ara, acompanyats d'un documental.

Trenta anys de pop local, a l'escenari del BCNmp7.Crèdits

Organitza
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona
Altres crèdits:
Coordina: Jaime Casas

Tarántula + Brioles, Extraperlo + Pedro Burruezo (Claustrofobia), Mujeres + Gaby Alegret (Los Salvajes), Le Pianc + Manolo Crespo (Kamembert), Les Aus + Bèstia Ferida, Miqui Puig presentant "Homenatge a Barcelona"...