Activitat

BCC - Banc Comú de Coneixements

Un projecte de Platoniq.net

 Què t'agradaria saber fer però mai has trobat ningú que t'ho expliqui? En quantes coses ets prou expert per ensenyar-les a algú altre? Coneixes algú que sap o fa alguna cosa valuosa, curiosa o especial? Pots fer servir el teu p2p no sols per compartir i consumir, sinó també per produir i intercanviar coneixements?

 

BCC proposa ser un experiment pilot en l'economia de l'intercanvi, una iniciativa per a l'aprofitament i la indexació col·lectiva del nou coneixement autogenerat, que sorgeix arran de l'extensió del domini de les noves tecnologies i les xarxes digitals.

BCC és un camp d'entrenament per a prosumers (productors-consumidors), un camp d'acció col·lectiva basat en la transferència de coneixements i educació mútua. Un laboratori on experimentar amb noves formes de producció, aprenentatge i participació ciutadana.


BCC combina l'organització d'activitats en un espai obert i modular dividit en càpsules d'informació on es materialitzen les experiències d'intercanvi amb tallers, consultories gratuïtes amb experts, difusió de produccions audiovisuals i demos en directe, amb la vocació pràctica de compartir informació, eines o coneixements aplicats que prendran forma en un seguit de manuals de supervivència urbana i digital.


 

Participants
Participants:
, Field label -Nom- not recognized
Temes
Nou Activisme
Espai CCCB
Hall
Enllaços
Lloc web de Platoniq

Informació pràctica

Espai CCCB

Hall

Lloc: Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB)
Montalegre, 5. 08001 Barcelona. Tel. +34.933.064.100. http://www.cccb.org/now/cat

Data: Del 23 al 25 de novembre de 2006

Horari d'obertura de l'espai: d'11h a 21:30h

Entrada gratuïta a totes les activitats
El CCCB es reserva el dret de modificar la programació per raons de força major.