Activitat

Dijous 10 Juliol, 19h

Fora de programa

Yo decido. El tren de la libertad

El 10 de juliol s'estrena simultàniament a quasi trenta ciutats espanyoles la pel·lícula col·lectiva “YO DECIDO. EL TREN DE LA LIBERTAD”

L'1 de febrer de 2014 més de 80 cineastes de tot el país es varen coordinar per rodar, de manera col·lectiva, la gran manifestació a Madrid, promoguda per la Tertulia Feminista Las Comadres y de las Mujeres por la Igualdad de Barredos.

Dones i homes de tots els racons s'embarcaren en el TREN DE LA LIBERTAD, per exigir al Govern que mantingui vigent l'actual Llei de la Salut sexual i reproductiva i d'interrupció Voluntària de l'embaràs.

Aquesta pel·lícula realitzada per les cineastes espanyoles és un testimoni de l'oposició de les dones de tot l'Estat Espanyol envers la proposta de reforma de la llei i recull les veus i raons de les dones espanyoles per evitar la pèrdua de drets i llibertats.

 

19h Presentació a càrrec Maria Camí ( Professora de literatura i cinema de la Universitat de Carolina del Norte en Wilimingtong, EEUU) i CIMA, Asociación de mujeres cineastas y de medios audiovisuales

19’15h Projecció

Yo decido. El tren de la libertad, CIMA, 2014, 40’, VO

20h Debat amb Maria Camí, CIMA i Colectivo de mujeres cineastas contra la reforma de la ley del aborto.