Memefest

Crea el teu meme i aconsegueix 2 entrades

Sortegem 25 entrades dobles per al Memefest entre tots els qui publiqueu un meme a partir de les il·lustracions del cartell.

  1. Escull un meme
  2. Afegeix-hi una frase i guarda-ho
  3. Comparteix-ho a Twitter o amb una publicació a Instagram amb el hashtag #memeCCCB etiquetant el @cececebe (Twitter) o @cccb_barcelona (Instagram)
Aquest navegador no és compatible.

Llistat de guanyadors

Twitter: @adriaral / @cristinamrtnez / @evagpinos / @evasefe / @gasconcristina / @GeoHector / @gflcdm / @gienini91 / @Gmaurenza / @isaparici / @m_oxis / @martinscalvins / @MiriamFuster_ / @selavy100 / @Smmcsx3000 / @Theotherversion / @tschaicosby / @Turaviles / @TuTurner20 / @VctorS9 / @villanueva1br / @vlopezgirone

Instagram: @cancer_memes_piscis / @gelsys_pics / @mon_gui_art


Bases del concurs

Àmbit i durada

Per poder participar en el sorteig cal accedir a la pàgina www.cccb.org/meme. Un cop creat el meme, cal compartir-lo amb el hashtag #memeCCCB i etiquetar el @cececebe (si es fa a través de Twitter) o @cccb_barcelona (si es fa a través d’Instagram). Es poden compartir tants memes com es vulgui entre el 14 i el 26 de febrer de 2018 fins a les 00.00 h.

Condicions de participació

a) Només hi podran participar aquelles persones que hagin fet servir les imatges del cartell del Memefest, que hagin utilitzat el hashtag #memeCCCB i que hagin etiquetat @cececebe o @cccb_barcelona en compartir la imatge.

b) Els participants en el sorteig hauran de seguir el CCCB al Twitter o Instagram perquè el Centre pugui posar-se en contacte directe amb ells en cas que resultin guanyadors.

c) No són vàlids els memes publicats als stories d’Instagram.

d) Recorda, abans de participar, que si el teu perfil de Twitter o Instagram és privat, no podrem veure la publicació.

Mecànica del sorteig

Cada participant podrà guanyar un màxim d’una entrada doble al Memefest.

L’elecció dels guanyadors es realitzarà mitjançant sorteig a través d’una eina en línia.

El sorteig se celebrarà el 27 de febrer de 2018.

El CCCB comunicarà el resultat del sorteig al web www.cccb.org/meme el 27 de febrer de 2018 i també contactarà amb els guanyadors a través de les xarxes socials (per això cal seguir els comptes de CCCB de Twitter o Instagram). Si fos impossible contactar amb els guanyadors i/o no se n’obtingués resposta, en el termini de tres dies naturals a la data de comunicació, el premi d’una entrada doble no s’atorgarà.

El CCCB declina qualsevol responsabilitat per la pèrdua o el retard en la participació, per qualsevol interrupció, manca temporal de disponibilitat o de continuïtat de funcionament, problema en la transmissió, pèrdua d’informació, frau, desperfectes a la xarxa, problemes amb el funcionament de Facebook i Twitter, errors d’accés, de comunicació o de resposta o d’alteració del sorteig per problemes tècnics que escapin del seu control o siguin imputables a operadors de la xarxa i/o prestadors de servei.

Premi

Els guanyadors del sorteig obtindran una entrada doble al Memefest, que podran passar a recollir a les taquilles del CCCB el 3 de març a partir de les 18 h. El CCCB sortejarà un total de 25 entrades dobles entre tots els autors de memes amb imatges del cartell del festival Memefest.

Amb anterioritat al lliurament de les entrades, els guanyadors hauran d’acreditar la seva identitat a través de la següent documentació oficial: DNI o passaport o NIE vigents (coincidents amb el nom i els cognoms de la persona registrada a Instagram o Twitter).

L’acceptació del premi implica, a més, autoritzar el CCCB a difondre, pels mitjans que consideri convenients, el seu nom i cognoms complets o nom d’usuari i en general totes aquelles dades que es puguin requerir amb l’objectiu de difondre el grup i el sorteig als mitjans en la forma que es tingui per convenient, tot això sense dret a cap compensació.

Anul·lació o suspensió del sorteig

El CCCB es reserva el dret d’anul·lar o suspendre el sorteig, com també de modificar alguna condició en cas que per raons alienes a la seva voluntat no sigui possible complir-ne el desenvolupament normal segons el que disposen les presents bases, sense que per aquesta raó els participants tinguin dret a percebre qualsevol compensació.

Dades errònies

En el cas que hi hagi errors en les dades que constin en el perfil del guanyador, de manera que no en sigui possible la identificació i/o comunicació, el CCCB queda exempt de qualsevol responsabilitat.

Difusió de memes

Tots els memes que participin en el concurs són propietat dels seus autors, però el CCCB es reserva el dret de poder utilitzar-los per a la difusió del festival i durant el festival.

Protecció de dades

El CCCB, vetllant en tot moment pels principis que regula la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, només recull de manera obligatòria les dades imprescindibles per al sorteig, i garanteix en tot moment les mesures adequades per aconseguir la seguretat i la integritat legalment previstes per a cada tipus de fitxer.

Tota la informació i les dades de caràcter personal que l’usuari faciliti han de ser pròpies i certes. L’usuari és l’únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que faci i dels perjudicis que causi al CCCB o a tercers per la informació que faciliti.

El CCCB ha de tractar les dades d’acord amb la legislació vigent en cada moment i ha de garantir la confidencialitat i l’exercici dels drets dels usuaris.

D’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, sobre protecció de dades de caràcter personal, teniu garantit l’accés a la cancel·lació i/o rectificació de les vostres dades en qualsevol moment. En aquest cas, podeu contactar amb el CCCB per escrit al Departament de Comunicació (Montalegre, 5 08001 - Barcelona), o bé per correu electrònic a info@cccb.org, o bé per telèfon al (0034) 93 306 41 00.

Acceptació de les bases

La consideració de guanyadors del sorteig suposa l’acceptació expressa de les presents bases i el coneixement de la mecànica del sorteig.