Menú idiomes

Menú fil d'Ariadna

Notícia

Noves incorporacions a l'Arxiu Xcèntric

L’Arxiu Xcèntric obre de nou les seves portes estrenant un nou espai i incorporant al seu nodrit arxiu de més de 700 referències nous títols de reconeguts autors del cinema experimental i documental de creació. A les obres de cineastes com Stan Brakhage, Jonas Mekas, José Val del Omar, Norman McLaren o Peter Tscherkassky, se sumen grans referències del cinema actual i destacats de la història recent de Xcèntric: Matthias Müller, protagonista de l’últim Xperimenta, amb la seva filmografia completa, incloses les seves col·laboracions amb Christoph Girardet; Sandra Gibson i Luis Recoder, amb la seva performance Untitled, realitzada amb l’artista sonora Olivia Block; la realitzadora nord-americana Jennifer Reeves, que va tancar la temporada passada amb la doble projecció When It Was Blue; Andrés Duque, amb la seva personalíssima Color perro que huye; i treballs de Ben Russell, Antoni Padrós, Gunvor Nelson, Naomi Uman, Laida Lertxundi... fins completar gairebé 60 noves peces ja disponibles per a ser visionades.

El nou espai ofereix una sala de consulta individual per a 4 persones i una sala de consulta col·lectiva per a 12 persones.

Entrada gratuïta en horari d’exposicions (11h a 20h de dimarts a diumenge)

L’arxiu proposa un nou servei per a grups amb visita comentada dels continguts de l’arxiu sota reserva prèvia a xcentric@cccb.org