Participants

Octavi Piulats

Professor Titular de Filosofia i Antropologia de la UB i cofundador de la revista Integral, dedicada a l’ecologia i la salut natural.

Doctor en Filosofia per la JW Goethe Universität de Frankfurt am Main i antic becario del Consell Interdepartamental d'Investigació i Innovació Tecnològica (CIRIT) i del Deutscher Akademischer Austausch Dienst (DAAD).

En la seva activitat docent, en l'actualitat és Professor del Master d'Agricultura Ecològica de la UB, Professor del Master-Postgrau de Medicina Natural de la Facultat de Medicina de la UB i Director dels seminaris sobre "Pensament ecològic" a la facultat de filosofia de la UB.

És membre de Die Grünen, secretari de la Societat Hispànica d'Antropologia Filosòfica, membre de la Societat de Filosofia Vivarium, fundador de la Societat Internacional NOMONO (dedicada a la crítica de la societat industrial, amb seu a Frankfurt) i membre de la Societat Naturista i Vegetariana de Barcelona.

Entre les seves publicacions cal destacar Ecosofias, Editorial Integral (Barcelona 1982), Biotopias, Revista Integral (Barcelona 1989), La Era Post-Chernobyl, Editorial Gaia (Barcelona 1988), Goethe y Montserrat, Editorial SCL (Solsona 1992), Lecciones sobre Hiperion de F.Hölderlin, Editorial Mira (Zaragoza 1992) i Principios para una filosofía ecológica del futuro, Revista Themata (Sevilla 2008).

Bloc d'Octavi Piulats