Participants

Narcís Comadira

(Girona, Espanya, 1942)

Escriptor i pintor. Es va llicenciar en Història de l’Art a la Universitat de Barcelona. Posteriorment va ser lector a la Universitat de Londres i professor a l’Escola d’Arquitectura de Barcelona.

Com a escriptor ha publicat poesia, prosa, teatre i assaig. La seva poesia està reunida a Formes de l’ombra (2002). Més tard, ha publicat Llast (2007), el seu darrer llibre de versos. Entre els seus assaigs es troben Sense escut (1995), sobre literatura i cultura; Forma i prejudici (2006), sobre el Noucentisme; L’ànima dels poetes (2002), que tracta sobre poesia, i Camins d’Itàlia (2005), un recull experiències de viatge. Col·labora setmanalment al Quadern del diari El País i mensualment a Descobrir Catalunya.

Com a pintor ha realitzat diverses exposicions individuals i ha participat en moltes de col·lectives. És autor de la pintura Elogi de la pedra de Girona, a l’escala de l’alcaldia de l’Ajuntament d’aquesta ciutat, i del mural Poi s’ascose nel foco che li affina, al vestíbul de la facultat de Lletres de la Universitat de Girona.

http://www.escriptors.cat/autors/comadiran/  
http://www.uoc.edu/lletra/noms/ncomadira/

 

Participa a