Participants

Montecarlo

(Barcelona, 1965)

Barcelona, 1965. Storyteller, cineasta i arquitecte transmèdia. Llicenciat en Belles Arts (UB) i MBA en Cinema i Televisió (URL). Va iniciar la seva carrera com a dibuixant de còmics. Ha treballat en sèries d'animació 3D, curts i llargmetratges, exercint funcions de guió, storyboard i direcció.

També ha col·laborat en l'elaboració de jocs i exposicions. És soci fundador de Química visual, empresa dedicada al storytelling organitzacional i a la creació de projectes transmèdia. És cofundador de StoryCode BCN i d'ADA (Associació pel Desenvolupament de l'Audiovisual).

Actualment reparteix el temps entre la seva empresa, la docència i l'organització d'esdeveniments nacionals i internacionals relacionats amb el tema (Transmedia Week, Transmedia Living Lab, Gypsy Transmedia...). Simultàniament prepara la seva tesi doctoral sobre estructures narratives en mitjans audiovisuals.

És autor de One Day at a Time - a Journey Through Images, El oficio del director: técnicas de realización i coautor de la novel·la El consejo, una historia sobre el poder del Storytelling.

http://www.linkedin.com/in/montecarlo

Montecarlo's Transmedia Universe
Participa a