Participants

Martín Caparrós

(CC BY-SA 2.0) Esther Vargas

Un dels escriptors i periodistes més rellevants de l’actualitat, el seu treball ha estat reconegut amb el premi Herralde de novel·la, el Rey de España de Periodisme i la beca Guggenheim.

Martín Caparrós (Buenos Aires, 1957) es va llicenciar en història a París, va viure a Buenos Aires, Madrid i Nova York, va dirigir revistes de llibres i revistes de cuina, va traduir Voltaire, Shakespeare i Quevedo, va rebre el premi Planeta i el premi Herralde de novel·la, el premio Rey de España de periodisme, la beca Guggenheim, va plantar un llimoner, té un fill i ha publicat uns trenta llibres. Els més recents són la novel·la Comí (2013) i l’assaig El Hambre.

El Hambre mira de descobrir els mecanismes que fan que gairebé mil milions de persones morin per culpa de no poder menjar el que necessiten, les seves històries personals i les dels qui treballen perquè no passi, i els discursos oficials i les seves mitges veritats, i el que no s’explica perquè no interessa que se sàpiga. Publicat per primera vegada el 2013, el 2015 es publicarà en més de quinze països.

Participa a