Participants

Manel Bayo

(Salt, 1968)

De formació variada i irregular, Bayo va començar a estudiar magisteri i arquitectura, però va acabar fent educació social. Ha participat en molts cursos i tallers. El 2002 va estudiar disseny i noves tecnologies.

Ha exposat a Girona a les Sales Municipals d’exposició, a la Mercè, al Museu d’història i a un bon grapat de llocs més. Fora de Girona, a Vic (el Museu de la pell), a Mataró (a l’Espai Tretze), a Tortosa (Museu de l’Ebre), a l’Havana (ISA), a Alemanya (Lingen i Regensburg), a Lamppaaranta (Finlàndia) i a algun altre lloc que ara no recorda.

Ha realitzat varies escenografies per diferents grups de teatre de Girona, durant e Festival Temporada Alta.

A partir del 2004 va orientar la seva producció cap els formats digitals, el vídeo i el net art. El 2006 va guanyar el premi VAD del Festival Internacional de Vídeo i Arts Digitals. La segona biennal d’art de Girona li va comprar una peça de net art. És membre de l’IGAC, del quan n'és responsable del disseny, i ha col·laborat amb diferents artistes per la realització de projectes de net art: Carles Congost, Quico Estivill, Paco Torres Monsó, Alabern, Narcís Gironell, Clara Oliveras...

Actualment treballa com a professor d’arts digitals i noves tecnologies a l’Escola Municipal d’Art de Girona.

L'any 2010 estrena la pel·licula Raza Remix, que va participar al Festival Internacional de Cinema de Gijón.

Web personal
Participa a