Participants

Makarand R. Paranjape

És doctor en Anglès per la Universitat d'Illinois, on va exercir de professor assistent entre el 1980 i el 1986. Va treballar com a professor associat en el Departament d'Humanitats i Ciències Socials de l'Institut Indi de Tecnologia de Nova Delhi (1994-1999), i actualment és professor de la Universitat Jawalharlal Nuhru en l'Escola de Llengua, Literatura i Estudis de la Cultura. És director honorari de la Fundació Samvad India, associació no lucrativa, dirigida a promoure el diàleg intercultural.

La seva producció literària abasta gèneres com l'assaig: Mysticism in Indian English Poetry (1988), Decolonization and Development: Hind Svaraj Revisioned (1993) i Towards a Poetics of the Indian English Novel (2000); la poesía: The Serene Flame (1991), Playing the Dark God (1992) i Used Book (2001); i la novel·la: This Time I Promise It'll Be Different: Short Stories (1994) i The Narrator: A Novel (1995).

És l'editor i fundador de l'Evam: Forum on Indian Representations, una publicació multidisciplinària i internacional; també és l'editor general d'una sèrie de reimpressió de títols indis estranys i esgotats, publicats per la Sahitya Akademi.

Participa a