Participants

Laura Borràs i Castanyer

(CC BY-NC-ND 2.0) Biblioteca de Catalunya. Oriol Miralles

Directora de la Institució de les Lletres Catalanes i membre de l’Internacional Advisory Board de l’Electronic Literature Organization.

Laura Borràs i Castanyer (Barcelona, 1970) és especialista en teoria de la literatura i literatura comparada. És llicenciada en Filologia Catalana (1993) i doctora en filologia romànica (1997) per la Universitat de Barcelona per la tesi Formes de la follia a l'Edat Mitjana. Estudi comparat de textos literaris i representacions iconogràfiques. S'ha especialitzat en la difusió de la literatura en entorns digitals, particularment les xarxes 2.0.

És professora a la Universitat de Barcelona i directora acadèmica del Màster en Literatura en l'era digital (UB - Grup 62). Ha estat guardonada amb la Distinció de Jove Investigador de la Generalitat de Catalunya (2001–2005) i des del 2000 dirigeix el grup de recerca Hermeneia. És membre de l'Internacional Advisory Board de l'Electronic Literature Organization (ELO). Des de 2013 exerceix de directora de la Institució de les Lletres Catalanes.

Participa a