Participants

Joan Rieradevall

Joan Rieradevall Pons Professor Titular del Departament d'Enginyeria Química, Biològica i ambiental i investigador de l'Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA) Centre d'Excel·lència Maria de Maztu de la Universitat Autònoma de Barcelona. Doctor Ciències Químiques (Enginyeria Química), 1992 UAB. Màster Gestió Gerencial, 1990 EADA. Diplomat en Enginyeria Ambiental. Ministeri Indústria i Energia i Ministeri d'Universitats i Recerca. 1981.

Més de 130 articles en revistes indexades i uns 140 articles en publicacions científiques i tècniques, 40 llibres, H 28. Director 18 tesis i 35 tesines de màster. Coordinador d'uns 40 projectes investigació nacional i internacional de temàtiques de millora ambiental d'ecodisseny, agricultura urbana, cultius energètics, sistemes urbans, ACV.

Coorganitzador de congressos com LCM entre d'altres. Membre de l'executiva de la Xarxa d'ACV d'Amèrica Llatina, Xarxa Espanyola d'ACV, Fundació Fòrum Ambiental entre d'altres. Primer premi AQUAENVEC-LIFE millor projecte 2015 LIFE UE, Premi projecte de Disseny per al Reciclatge Generalitat de Catalunya (2013), Premi a AQUAENVEC-LIFE com al millor projecte europeu en curs per part de la Unió Europea (2013), Premi de Medi Ambient, Departament Medi Ambient i Habitatge Generalitat de Catalunya (2006). Premi projectes sostenibles de la Ciutat de Barcelona (2004) Ajuntament de Barcelona. Primer premi de Disseny per al Reciclatge Departament Medi Ambient de Generalitat de Catalunya. (2001) i Premi Ciutat de Barcelona 1990 de Tecnologia Aplicada al Medi Ambient. Ajuntament de Barcelona, (1991).

www.sostenipra.cat

Participa a
Neuròtica: Hàbitat L'hàbitat contemporani davant del caos climàtic