Participants

Joan Colomo

Nascut el 1981, Joan Colomo comença a composar cançons als 11 anys, sota influència del punk. Es matricula a la Universidad de Barcelona per estudiar filosofia, però abandona al segon curs per dedicar-se per complert a la música. El 1998 forma la banda Zeidun amb diversos amics del Baix Montseny (Xavi Garcia, Mau Boada, Albert Trabal i Càndid Coll), amb els quals publica dod discos i alguns recopilatoris.

El 2004, amplia horitzons musicals i crea la banda La Célula Durmiente amb la qual publica quatre treballs. L'acompanyen Mau Boada, Narcís Prat i Inés Martinez de Albornoz. Simultàniament, toca el baix amb els metàl·lics Mokshka. El 2007 s'incorpora a The Unfinished Simpathy (guitarra, veus), participant en la gravació del seu darrer àlbum, Avida Dollars, i en la gira europea i americana que li segueixen.

A finals de 2009 publica el seu primer disc en solitari, Contra todo pronóstico. El mes de maig de 2011 publica Producto Interior Bruto Vol.I, i el gener de 2012 n'apareix el segon volum.

Participa a