Participants

Javeria Rizvi Kabani

(Estocolm, Suècia, 1977)

Javeria Rizvi Kabani va estudiar Dret i estudis de Desenvolupament a la School of Oriental and African Studies (SOAS) de la Universitat de Londres i va cursar estudis de Drets Humans i Periodisme a Suècia. A la SOAS va treballar com a investigadora de mitjans per a un projecte al Centre of Middle Eastern Law and Interrights. El 1999 va treballar perl Centre of Law and Human Rights de la Índia a Mumbai i el 2001 per la Universitat Americana d'El Caire i l'organització egípcia dels Drets Humans.

Javeria ha passat la major part de la seva vida professional treballant en àrees relacionades amb els mitjans, els drets humans, la cooperació per al desenvolupament i l'activisme juvenil. El seu treball inclou la copublicació d'un llibre amb l'escriptor Stieg Larsson per la Fundació EXPO, la televisió pública sueca SVT, l'Ombudsman against Discrimination DO i l'Aga Khan Depelopment Network.

És una de les productores/realitzadores del projecte documental Zero Silence, una pel·lícula sobre les connexions entre la joventut d'Orient Mitjà i el Nord d'Àfrica, les xarxes socials i la conquesta per la democràcia i la llibertat d'expressió.

Ha escrit també un llibre, Immigrant and InvadedLet’s raise our voices – On being a young minority young woman (2004), i ha col·laborat en publicacions com Violence in the name of honour – theoretical and political challenges (2004), Family Life: a comparative perspective (2006) i Public Diplomacy initatives and social media - ways to support opinion leaders in the Middle East and North Africa (2010).

Web de Zero Silence
Participa a