Participants

Jarboe

El punt de partida dels projectes que representa i enregistra Jarboe és la seva energia excepcional. El seu treball està inspirat en fonts molt diverses, com en el fet d’haver estat la cantant del grup The Swans i musa del seu líder Michael Gira durant catorze anys, en el seu contacte inicial amb la recuperació de les cerimònies de manipulació de serps al delta del Mississipí, en la feina dels seus pares a l’FBI i en la seva participació en performances experimentals en galeries d’art i programes de ràdio en directe.

Entre les obres que ha representat arreu del món, destaquen:

• “Work In Progress”, Arts Program, actuacions a Nova York, Chicago i Atlanta

• Actuació al Museu Serralves de Porto, Portugal

• Actuació en el PS122 de Nova York

• Gira per Europa i els Estats Units amb el grup italià d’avantguarda Larsen

• Gira pels Estats Units i actuació a Londres amb Neurosis

• Actuacions als països bàltics, on va fer concerts a les catedrals

• Concerts a la costa oest i la costa est dels Estats Units, amb Amber Asylum, Blixa Bargeld i Red Sparowes

• Concerts a Moscou, Budapest, Sevilla i diferents regions d’Europa

 

Entre l’eclèctica llista de músics amb els quals ha col·laborat, cal esmentar Michael Gira, Bill Laswell, Jim Thirlwell, Lustmord, PanSonic, Mark Spybey, Steven Severin, Chris Connelly, Alan Sparhawk, Neurosis, Edward KaSpel, William Faith, David J, David Torn, Bill Rieflin, Iva Davies, Blixa Bargeld, Kris Force, Nic Le Ban, Julia Kent, A Perfect Circle, Brian Castillo, Lary Seven, Cobalt, Byla i Jesu.

 

Ha fet les veus dels dibuixos animats The Venture Brothers. Ha treballat amb artistes visuals en el camp del cinema, la fotografia i el disseny, com ara Richard Kern, Cedric Victor, Beth B, Laura Levine, Wim Van De Hulst, Rochelle Heagh Phister i Auriea Harvey & Michael Samyn.

 

Considerada una veritable artista independent del segle xxi i una “pionera d’Internet” en el camp de la música, Jarboe ha estat convidada a participar a “Artists and the Internet” en la convenció de CMJ a Nova York. Ha enregistrat 14 àlbums en solitari, més de 20 amb The Swans i més de 60 en col·laboració amb artistes visuals i sonors d’arreu del món.

 

Ha enregistrat la seva obra en diversos països, incloent-hi Europa, el Japó i l’Orient Mitjà.

PROPERAMENT:
Un documental sonor col•lectiu titulat The Sweet Meat Love And Holy Cult, previst per al 2008, i una nova edició del joc europeu titulat The Path.
www.tale-of-tales.com/ThePath http://www.taleof- tales.com/ThePath

L’any 2008 sortirà un nou àlbum de Jarboe, acompanyada per un grup de música heavy.

Participa a