Participants

Jahbitat

A partir dels moviments Simpl3 (CCS) i No-Domain (BCN), Jahbitat és el centre de producció graficosonor compost pel beatmaker Simon Williams (Ciudad de Guatemala, 1979) i pel grafista Nelson «Junior» Martínez (Glasgow, 1981), tots dos criats en la mescla cultural i mediambiental de Caracas, Veneçuela, un lloc on la creació s'alimenta de la lluita constant entre el caos del concret i la bellesa de la natura.

Després de participar en diversos projectes sonors i visuals de la novena edició del Festival Sonar, decideixen traslladar-se a Barcelona l'estiu del 2002. En la seva producció discogràfica hi ha Fingernails (thedirtbeneath'em remix) (2003), Durazno (2004) i Tonadas (2004), un EP de sis temes de hip-hop electrònic instrumental, amb la col·laboració musical de Fibla (spa.RK) i de Manuvers (Botánica del Jíbaro).

Al festival "Kosmopolis 2004" presentaran el seu treball La banda audiovisual de la Generación Beat , amb la col·laboració del fotògraf Javier Tles, basat en el llibre On the Road, de Jack Kerouac.

 

http://www.supaseed.net

http://music.no-domain.com

http://www.botanicadeljibaro.com

http://www.sparkreleases.com

Participa a