Participants

Germán de Souza

Entre 1992 i 1995 edita els llibres de poesia Fruta Extraña i Agujero en el ojo, i des d'aleshores es veu involucrat en diferents mitjans gràfics com a col·laborador. Edita també les revistes La Maldita i Newton Las Pelotas!, projecte amb el qual es trasllada a Barcelona el 2002.

Com a productor realitza diferents espectacles, esdeveniments i festivals. Entre 1998-1999 és VJ de la companyia de dansa Esquizoonautas i productor de Las Manos de Filippi i Agrupación Mamanis durant més de quatre anys. Co conductor i productor del programa Nautilus, emès diàriament per PLUR FM de Buenos Aires.

A Barcelona, forma part del col·lectiu audiovisual Nosubjec7. El 2004 llença el seu projecte Basura 1.0, on barreja poesia audiovisual en directe. Es presenta com a DJ/VJ a free-parties i clubs.

En l'actualitat porta l'estudi multimèdia Coreographix a Barcelona, és productor del programa de ràdio Club du Monde (Canadà), membre del segell discogràfic Cabeza! Netlabel (Argentina) i co fundador del col·lectiu audiovisual Folclore.

http://www.folcore.org

http://www.cabeza-netlabel.com

http://www.newtonlaspelotas.net

http://www.clubdumonde.es

Participa a