Participants

Fito Conesa

(Cartagena, 1980)

Artista i programador

Llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Ha treballat impartint i elaborant tallers per al departament educatiu de la Fundació “la Caixa”. Va treballar com a director d’art de la campanya «Santo Domingo Verde» per a l’ajuntament de Santo Domingo (República Dominicana) i va formar part de l’equip tutorial de la Sala d’Art Jove (2012).

Els seus treballs han estat exposats en diferents museus i festivals com Oslo Screen Festival 2010, Barcelona Loop Fair 2009-2012, Festival Internacional de Poesia de Barcelona, Centre Cultural Espanyol dela República Dominicana, Matadero Madrid, CaixaForum (Lleida, Tarragona, Barcelona).

Ha participat en diverses publicacions com Zeitgeist: Variations & Repetitions (Save as… publications, 2010), Unique Window Display (Loft Publications, 2009) i Suite for Ordinary Machinery (Save as… publications, 2008). Amb aquesta última va passar a formar part dels fons de la biblioteca dela Tate Modern (Londres), el Museu d’Art Contemporani Reina Sofia i el MACBA.

Des de 2014 fins a la tardor de 2017 va dirigir i coordinar l'Habitació 1418, el projecte del CCCB i el MACBA per a joves de 14 a 18 anys.

www.fitoconesa.org
Participa a