Participants

Efraín Foglia

Dissenyador d’interaccions digitals, investigador i docent. La seva feina se centra en la intersecció entre el disseny, l’activisme ciutadà i les tecnologies a la xarxa.

Les investigacions que duu a terme abracen des de la neurociència i la relació que té amb la comunicació alternativa fins a les infraestructures basades en mesh networks, pasant pels futurs possibles d’Internet i els nous paradigmes en el disseny. És membre fundador de guifi.net, la xarxa de telecomunicacions autogestionada més gran del món, i el 2011 va fundar Mobilitylab, una plataforma per al disseny d’interaccions físiques i digitals.

És doctor en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, i forma part dels grups d’investigació BRAC (Barcelona, Research, Art & Creation), de la Universitat de Barcelona, i GIIP (Grupo Internacional e Interinstitucional de Pesquisa em Convergências entre Arte, Ciência e Tecnologia), de la Universidad Estadual Paulista de São Paulo. És professor associat de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona i del Departament de Comunicació de la Universitat de Vic. Des del 2003, viu a Barcelona.

www.efrainfoglia.net
Participa a