Participants

Eduardo Polonio

EDUARDO POLONIO (Madrid, 1941)

Des del 1969 la seva obra es caracteritza per un abandó, gairebé total, dels instruments tradicionals i l'ús dels mitjans electroacústics. Acostuma a interpretar les seves pròpies obres en concerts on es barregen cintes magnetofòniques, sintetitzadors i processadors en temps real i s'inclouen vídeos i altres elements realitzats en col•laboració amb artistes visuals. Cal destacar la seva participació, entre el 1970 i el 1972, al grup "Alea música electrónica libre", primera formació espanyola de música electroacústica en directe.

Cofundador de l'"Asociación de música electroacústica de España", va ser-ne el president entre el 1988 i el 1994, realitzant la primera i segona edició (1990 i 1992) del Festival Internacional Punto de Encuentro de Música Electroacústica. Des del 1994, posseeix el Magisterium del Gran Premi Internacional de Música Electroacústica de Bourges.

En l'actualitat és membre de l'Acadèmia internacional de la música electroacústica i de la Fundació Àrea de creació acústica de Mallorca. És president de l'associació Creació musical i noves tecnologies i director de l'estudi de música electroacústica Diáfano. Des del 2000 dirigeix el cicle "Confluències, art i tecnologia a la vora del mil•lenni", que se celebra a Huelva promogut per la Junta d'Andalusia.

Participa a