Participants

Dave Eggers

Escriptor i editor.

Escriptor i editor. Autor de cinc obres, entre les quals destaquen el llibre de memòries Una historia conmovedora, asombrosa y genial (2001), la novel·la Ahora sabréis lo que es correr (2004) i la col·lecció de relats Guardianes de la intimidad (2005). El seu últim llibre, ¿Què és el què? (2008), va ser finalista del premi nacional Book Critics Circle Award.

El 1998 va fundar McSweeney’s, editorial independent amb base a San Francisco, que edita, a més de llibres, la revista literària quinzenal McSweeney’s, la revista d’articles i entrevistes The Believer, el DVD quinzenal de curtmetratges Wholphin i una pàgina web humorística. És també cofundador de Voice of Witness, una sèrie de llibres sense finalitat de lucre que, per mitjà d’històries orals, fa paleses les crisis dels drets humans en el món.

El 2002 Eggers va crear 826 Valencia, un taller tutoritzat d’escriptura per a joves en el cosmopolita barri de Mission District, San Francisco, i que ja ha obert centres en altres ciutats nord-americanes com Nova York, Los Angeles o Chicago. Amb l'ajuda dels estudiants dels tallers, Eggers publica The Best American Nonrequired Reading.

http://www.mcsweeneys.net
http://www.826national.org
http://www.valentinoachakdeng.org

Participa a