Participants

Carlos Canillas

(General Pico, La Pampa, Argentina, 1975)

Llicenciat en Disseny de Comunicació Audiovisual per la Universidad Nacional de La Plata. El 1997 crea la seva pròpia marca Vorticedesign i participa com a dissenyador i fotògraf del projecte editorial El Satélite. El 2000 co participa en la creació de l'estudi de disseny A&C soluciones visuales.

El 2003 es trasllada a Barcelona, on resideix actualment. És co fundador de l'estudi d'art i disseny Vesartesiempre. El 2007 crea el seu projecte personal antídoto28 estudio de arte&diseño, un espai de creació que li serveix de plataforma per a desenvolupar les seves inquietuts creatives, on combina el disseny, la moda i les arts gràfiques amb la producció manual, a més d'organitzar esdeveniments audiovisuals, entre altres activitats.

Seduït per la música electrònica comença a mesclar, el que li permet entrar en estils emergents que sorgeixen a partir de l'expansió global de la informació i la cultura. A finals de 2009 forma el col·lectiu audiovisual Folclore, en el queal participa en l'actualitat.

http://antidoto28.com/

http://www.folcore.org

http://antidoto28serigrafia.blogspot.com/

Participa a