Participants

Bruno Galindo

(Buenos Aires, Argentina, 1968)
© Bruno Galindo

Periodista, escriptor i productor discogràfic.

És autor dels llibres Lunas hienas (2002); África para sociedades secretas (2003); Vasos comunicantes (2003) i Duna 45 (2005), a més d'haver participat en moltes obres col·lectives. Com a editor ha publicat l'antologia Doble/Duplo de l'artista multimèdia brasiler Arnaldo Antunes, a més de nombroses obres de temàtica musical. També ha traduït el llibre de hip-hop i política afroamericana Fight the power de Chuck D i Yusuf Jah.

Revitalitzador de l'estil spoken-word, ha publicat el disc-llibre i DVD Leopoldo María Panero (2005) en què ret homenatge al poeta lleonès juntament amb tres artistes espanyols més. Col·labora habitualment en nombroses publicacions espanyoles i llatinoamericanes, i des de 1995 també al diari El País.

Actualment ultima la publicació dels seus Afrohaikus i la primera novel·la, a més de treballar en Diarios de Pyongyang/Diarios de Seúl, llibre periodístic sobre la seva incursió en les dues Corees. També exerceix com a eventual «textjòquei» (discjòquei que punxa paraules).

Web Bruno Galindo
Participa a