Participants

Boris Dulon a.k.a Borobros

(Cañada de Gomez, Santa Fe, Argentina, 1973)

Artista polifacètic, amb una trajectòria de més de 20 anys en el compromís amb l'expressió artística. Viu a Barcelona des de 1999, va treballar com a aerografista per a Nokia (1999-2001), escenografista per a l'artista Glammour to Kill (2003) i va participar a la Passarel·la Gaudí juntament amb la dissenyadora Nekkane le freak (2003). el 2003 crea _ _ _ión, un espai multifusionart.

Director creatiu al col·lectiu EWERK, amb els qui col·labora en el festival L.E.M amb el projecte KUKAN (2005), el mateix any que realitzen instal·lacions audiovisuals interactives al Centre de Convencions Plaza España i produccions visuals per a la fira Bread and Butter al Forum i el festival Off Loop (2005).

En l'actualitat desenvolupa el seu projecte d'investigació en noves tecnologies aplicades a l'art, on crea una interfície d'expressió artístico-digital, que aplica en la seva performance "Vj O´video y su Opendesktop".

A més, participa en festivals internacionals com Visual Brasil, Úber Linguis, entre altres, i compartint treballs en col·lectius com Folclore i Family Step.

http://borobros.com/video/vj-ovideo-y-su-opendesktop/

http://www.folcore.org/artists/vj-ovideo/

Participa a