Participants

Bläue

Bläue és un grup de pop-rock resident a Barcelona que es forma l'any 2009. El seu directe fresc, enèrgic, amanit de bon humor i un look tropical que flirteja de tant en tant amb la moda Tiki, funciona bé i al llarg del 2010 la banda aconsegueix un cert renom, traslladen el seu directe a sales com el Razzmatazz i la Bikini, s'en van de gira per Catalunya, actuen all BAM 2010, i guanyen el tercer premi del Sona 9. A partir d'aquí, entre d'altres coses, participen a la Fira de Músics de Carrer de Vilaseca 2011, els conviden a les carpes independents del Festival de Glastonbury, i comencen a treballar en un album debut que enregistren als estudis del productor Paco Loco. Publicat per Discmedi la primavera del 2012, el “No us enfadeu, porteu-me una serra” recull bona part de les cançons en català que desenvolupen durant els seus primers dos anys, més dues en francès, té molt bona acollida entre la crítica. La revista Núvol, per
exemple, escriu “son un grup de rock, però podrien ser la xaranga de qualsevol frenopàtic. Amalgama de ritmes, sons i estils, “No us enfadeu, porteu-me una serra” és una treball calidoscòpic, que a vegades ens remet als inclassificables Mr. Bungle de Mike Patton (“Sintonia”, el tall que obre l’àlbum seria l’exemple més evident), o els mestissos Mano Negra de Manu Chao, especialment quan empren el francès en les seves lletres, com a “Faché”.

Actualment han adoptat un estil compositiu més experimental, treballen en noves cançons per un nou disc que projecten publicar a finals de 2013.

Participa a