Participants

Alfons Cornella

Co-Fundador Institute of Next by Infonomia. Consultor en Innovació

Al 2016, Alfons Cornella promou la nova iniciativa Institute of Next amb l’objectiu de repensar els models de negocis del segle XXI, on la ciència i les noves tecnologies disruptives acceleran els cicles de vida dels productes i els serveis a les persones, així com els procesos de totes les organitzacions.
Al 2019 va fundar la plataforma d’innovació Co-Society (www.co-society.com), iniciativa per a estimular de la intersecció sistemàtica de negocis entre empreses per co-innovar.
Fundador i president d'Infonomia (www.infonomia.com), empresa de serveis d'innovació, i font d'idees per inquiets i innovadors, des de 2000.
És consultor de grans empreses, i ha dirigit més de 100 projectes sobre creació de cultura i dinamització d'equips d'innovació en tot tipus organitzacions.
Ha publicat 30 llibres sobre la ciència, tecnologia i innovació, com a motors de transformació de les empreses i organitzacions.
És llicenciat en Física per la Universitat de Barcelona, Master of Science in Information Resources Management per la Syracuse University de Nova York, i Diplomat en Alta Direcció d'Empreses per ESADE, Barcelona.

www.alfonscornella.com
Participa a