Espais permanents
- Inici
- El projecte NOW
- Espais permanents
- Consultes i Descàrregues
Consultes i Descàrregues
-
25, 26, 27 i 28 de març de 2009
Zona SETI-Spore
Informació sobre el SETI, amb accés a pàgines web dels diversos aspectes i col.laboradors del projecte, relacionant aquest institut de recerca amb el videojoc Spore i posant en relleu els aspectes científics d'ambdós projectes.
-
21 i 22 d'abril de 2006
Arxius Openserver - Platoniq
El col·lectiu Platoniq, guanyador del segon premi del festival internacional d'art electrònic Transmediale 06 de Berlín , fa una demostració de com les tecnologies i els processos es poden relacionar en un circuit que va des de la producció de continguts d'àudio fins a la descàrrega d'arxius d'Internet, que inclou escoltar, seleccionar individualment i distribuir els programes lliurement. Per a la primera manifestació NOW , Platoniq ha preparat una programació de ràdio FM i en línia , que inclou obres i documents dels arxius d' Openserver amb les temàtiques ràdio sindicat, audiofanzine , coop city i open source radio.
-
25, 26, 27 i 28 de març de 2009
Mosaic de les crisis
Zona d'exploració de la resposta ciutadana a l'actual crisi econòmica, ecològica i de valors, en què es tindrà accés a una selecció dels materials que diversos grups d'activistes han produït amb relació a aquesta conjuntura. Amb la incorporació de la instal.lació audiovisual NOW en procés, on es processen les set grans temàtiques NOW, amb entrevistes exclusives a intel.lectuals, artistes, científics i activistes.
-
3, 4 i 5 d'abril de 2008
Banc Comú de Coneixements (BCC)
Un projecte de Platoniq.net
On i com recollim i compartim el que sabem? El Banc Comú de Coneixements neix el 2006 com un laboratori d'educació mútua de ciutadà a ciutadà, arran de l'expansió del programari lliure, les xarxes socials i els sistemes d'intercanvi d'arxius p2p.
Aquesta segona acció pública de BCC agafa la forma d'un mercat d'intercanvis de coneixements lliures: consultories, teoria per endur-se, manuals audiovisuals i demos en directe, amb la vocació de compartir informació, experiències i eines útils orientades a assolir més autonomia en la vida quotidiana i aprofitar recursos en comú.
Tots tenim alguna cosa a aprendre, tots tenim alguna cosa a ensenyar. Ofereix coneixements, recomana'n a algú o sol•licita'n a: