Edició 25, 26, 27 i 28 de març de 2009

Espais permanents

NOW transforma el vestíbul del CCCB en un espai de coneixement, un espai convivencial de trobada, un espai d'estímuls on el visitant és receptor i emissor simultàniament.

 • Consultes i Descàrregues

  Consultes i Descàrregues és un espai de diàleg entre els grups, col.lectius i institucions vinculats al CCCB.

  Punt de consulta NOW

  Selecció de pàgines web i bibliografia relacionades amb els temes tractats en aquesta edició del projecte NOW, com el decreixement, la crisi financera, la relació entre art i ciència, i l'exploració de l'univers.

  Atles de l'espectre electromagnètic

  Un projecte de José Luis de Vicente i Irma Vilà
  Coproducció amb l'AV Festival, Anglaterra

  Poques vegades parem atenció al que passa en l'espai radioelèctric, tot i que no podríem viure sense ell. De la telefonia mòbil fins a l'aviació, passant per Internet, ràdio i televisió, cada cop més coses depenen d'aquesta franja de l'espectre electromagnètic. L'Atles de l'Espectre Radioelèctric és una instal•lació interactiva que representa visualment l'estructura i topologia d'aquest espai invisible, l'assignació d'unes freqüències per els diferents protocols de comunicació i les intervencions culturals, científiques i artístiques que hi existeixen en l'actualitat.

   http://www.spectrumatlas.org/

  Zona SETI-Spore

  Informació sobre el SETI, amb accés a pàgines web dels diversos aspectes i col.laboradors del projecte, relacionant aquest institut de recerca amb el videojoc Spore i posant en relleu els aspectes científics d'ambdós projectes.

  Mosaic de les crisis

  Zona d'exploració de la resposta ciutadana a l'actual crisi econòmica, ecològica i de valors, en què es tindrà accés a una selecció dels materials que diversos grups d'activistes han produït amb relació a aquesta conjuntura. Amb la incorporació de la instal.lació audiovisual NOW en procés, on es processen les set grans temàtiques NOW, amb entrevistes exclusives a intel.lectuals, artistes, científics i activistes.

 • L'Espectre Electromagnètic

  NOW converteix l’espectre electromagnètic en una gran metàfora (o matriu semàntica) que actua com a condensadora de continguts i que facilita la comunicació i la recepció del projecte.

  Atlas de l'espectre electromagnètic
 • Biblio-Punts

  Una selecció de la bibliografia disponible sobre les temàtiques que s’activen a la plataforma NOW.

  Selecció bibliogràfica
 • Container de Paradigmes (CdP)

  Quines experiències, creences i valors afecten la teva forma de percebre la realitat i com respons davant d’aquesta percepció?

  Paradigmes