Edició 29, 30 de novembre i 1 de desembre de 2007

Espais permanents

NOW transforma el vestíbul del CCCB en un espai de coneixement, un espai convivencial de trobada, un espai d'estímuls on el visitant és receptor i emissor simultàniament.

 • Consultes i Descàrregues

  Consultes i Descàrregues és un espai de diàleg entre els grups, col.lectius i institucions vinculats al CCCB.

  NOW en procés

  Set pantalles amb les set grans temàtiques NOW. Una instal·lació audiovisual on es processen les diferents manifestacions d'aquest projecte, amb entrevistes exclusives a intel·lectuals, artistes, científics i activistes. Una síntesi generalista de les crisis i desafiaments que defineixen la cultura planetària del segle xxi.

  Amb intervencions de Rebecca Allen, Roy Ascott, Noam Chomsky, John Gray, Alexander Hacke, Stephan Harding, Natalie Jeremijenko, Steven Johnson, Naomi Klein, Frederic Lenoir, Gilles Lipovetsky, John Maeda, Michael Moore, Jesús Mosterín, David Peat, Artur Serra, Vandana Shiva, Joost Smiers, Paul Toyne, Alfonso Valencia, Gianni Vattimo i Victoria Vesna.

   

  Radio Art - Orquestra del Caos

  "Radio Art" és una exposició interactiva d'art radiofònic i sons de l'espectre electromagnètic.

  Conté les col·leccions següents:

  1. Radio Astronomy: una selecció de treballs presentats en el simposi de l'Acoustic Space Lab (agost del 2001), que va tenir lloc als boscos de Letònia occidental, a Irbene, al peu d'una antena radioastronòmica de 32 metres de diàmetre, construïda i operativa en el període soviètic.

  2. Art Radiofònic: una selecció, realitzada per Ferran Cuadras, de treballs electroacústics per ser emesos a l'espai radiofònic per freqüència modulada.

  3. SoundRadioDoc: una documentació en línia sobre art radiofònic.

 • L'Espectre Electromagnètic

  NOW converteix l’espectre electromagnètic en una gran metàfora (o matriu semàntica) que actua com a condensadora de continguts i que facilita la comunicació i la recepció del projecte.

  Atlas de l'espectre electromagnètic
 • Biblio-Punts

  Una selecció de la bibliografia disponible sobre les temàtiques que s’activen a la plataforma NOW.

  Selecció bibliogràfica
 • Container de Paradigmes (CdP)

  Quines experiències, creences i valors afecten la teva forma de percebre la realitat i com respons davant d’aquesta percepció?

  Paradigmes