Edició 23, 24 i 25 de novembre de 2006

Espais permanents

NOW transforma el vestíbul del CCCB en un espai de coneixement, un espai convivencial de trobada, un espai d'estímuls on el visitant és receptor i emissor simultàniament.

 • Consultes i Descàrregues

  Consultes i Descàrregues és un espai de diàleg entre els grups, col.lectius i institucions vinculats al CCCB.

  BCC - Banc Comú de Coneixement

  Un projecte de Platoniq.net

  Què t'agradaria saber fer però mai has trobat ningú que t'ho expliqui? En quantes coses ets prou expert per ensenyar-les a algú altre? Coneixes algú que sap o fa alguna cosa valuosa, curiosa o especial? Pots fer servir el teu p2p no sols per compartir i consumir, sinó també per produir i intercanviar coneixements?

  BCC proposa ser un experiment pilot en l'economia de l'intercanvi, una iniciativa per a l'aprofitament i la indexació col·lectiva del nou coneixement autogenerat, que sorgeix arran de l'extensió del domini de les noves tecnologies i les xarxes digitals.

  BCC és un camp d'entrenament per a prosumers (productors-consumidors), un camp d'acció col·lectiva basat en la transferència de coneixements i educació mútua. Un laboratori on experimentar amb noves formes de producció, aprenentatge i participació ciutadana.

  BCC combina l'organització d'activitats en un espai obert i modular dividit en càpsules d'informació on es materialitzen les experiències d'intercanvi amb tallers, consultories gratuïtes amb experts, difusió de produccions audiovisuals i demos en directe, amb la vocació pràctica de compartir informació, eines o coneixements aplicats que prendran forma en un seguit de manuals de supervivència urbana i digital.

   

  Arxius Sonoscop

  Selecció de l'arxiu Sonoscop sobre un segment de l'espectre electromagnètic que, sense ser audible, té una especial importància per a la creació sonora: les ones de radiomicroones.

  Navega'm

  Presentació de l'arxiu de la revista a mínima ::

  a mínima:: és un projecte que pretén donar visibilitat a treballs d'artistes i investigadors interessats en la implicació de la ciència i de la tecnologia en la cultura i l'art. Des del 2003 ha generat un gran arxiu documental i ha establert una xarxa de treball entre diferents col·laboradors. El projecte es concreta en forma de publicació impresa editada bimestralment en format de llibre.

  Navega'm es basa en petits recorreguts a base de rutes senzilles a través de les quals el públic tindrà accés a bona part dels articles i les obres que han estat publicats en a mínima:: . El públic assistent a aquesta edició de NOW podrà consultar tot l'arxiu (tant la publicació en paper com la documentació en línia) i recórrer quatre petits itineraris de lectura proposats per artistes i teòrics vinculats al projecte.

   

   

 • L'Espectre Electromagnètic

  NOW converteix l’espectre electromagnètic en una gran metàfora (o matriu semàntica) que actua com a condensadora de continguts i que facilita la comunicació i la recepció del projecte.

  Atlas de l'espectre electromagnètic
 • Biblio-Punts

  Una selecció de la bibliografia disponible sobre les temàtiques que s’activen a la plataforma NOW.

  Selecció bibliogràfica
 • Container de Paradigmes (CdP)

  Quines experiències, creences i valors afecten la teva forma de percebre la realitat i com respons davant d’aquesta percepció?

  Paradigmes