Edició 3, 4 i 5 d'abril de 2008

Espais permanents

NOW transforma el vestíbul del CCCB en un espai de coneixement, un espai convivencial de trobada, un espai d'estímuls on el visitant és receptor i emissor simultàniament.

 • Consultes i Descàrregues

  Consultes i Descàrregues és un espai de diàleg entre els grups, col.lectius i institucions vinculats al CCCB.

  NOW en procés

  Set pantalles amb les set grans temàtiques NOW. Una instal·lació audiovisual on es processen les diferents manifestacions d'aquest projecte, amb entrevistes exclusives a intel·lectuals, artistes, científics i activistes. Una síntesi generalista de les crisis i desafiaments que defineixen la cultura planetària del segle XXI.

  Amb intervencions de Rebecca Allen, Roy Ascott, Noam Chomsky, John Gray, Alexander Hacke, Stephan Harding, Natalie Jeremijenko, Steven Johnson, Naomi Klein, Frederic Lenoir, Gilles Lipovetsky, John Maeda, Michael Moore, Jesús Mosterín, David Peat, Artur Serra, Vandana Shiva, Joost Smiers, Paul Toyne, Alfonso Valencia, Gianni Vattimo i Victoria Vesna.

  Banc Comú de Coneixements (BCC)

  Un projecte de Platoniq.net

  On i com recollim i compartim el que sabem? El Banc Comú de Coneixements neix el 2006 com un laboratori d'educació mútua de ciutadà a ciutadà, arran de l'expansió del programari lliure, les xarxes socials i els sistemes d'intercanvi d'arxius p2p.

  Aquesta segona acció pública de BCC agafa la forma d'un mercat d'intercanvis de coneixements lliures: consultories, teoria per endur-se, manuals audiovisuals i demos en directe, amb la vocació de compartir informació, experiències i eines útils orientades a assolir més autonomia en la vida quotidiana i aprofitar recursos en comú.

  Tots tenim alguna cosa a aprendre, tots tenim alguna cosa a ensenyar. Ofereix coneixements, recomana'n a algú o sol•licita'n a:

  bcc@platoniq.net

   

   

 • L'Espectre Electromagnètic

  NOW converteix l’espectre electromagnètic en una gran metàfora (o matriu semàntica) que actua com a condensadora de continguts i que facilita la comunicació i la recepció del projecte.

  Atlas de l'espectre electromagnètic
 • Biblio-Punts

  Una selecció de la bibliografia disponible sobre les temàtiques que s’activen a la plataforma NOW.

  Selecció bibliogràfica
 • Container de Paradigmes (CdP)

  Quines experiències, creences i valors afecten la teva forma de percebre la realitat i com respons davant d’aquesta percepció?

  Paradigmes