Edició 26, 27 i 28 de novembre de 2009

L'edició de NOW de novembre 09 és una col·laboració entre el CCCB i la Fundació Terra, amb la participació de Thom Hartmann, Jeremy Leggett i Hermann Scheer.

A partir del tema central del Sol i la seva influència cultural, biològica i astrofísica, aquesta edició vol explorar la nova cultura que es desenvolupa a partir de les energies renovables, amb un èmfasi especial en l'energia solar.

A part de conferències i debats oberts a una audiència activa i implicada, NOW també presentarà tallers per estudiants de batxillerat, universitaris i professionnals, com els d'Open Sailing i el taller d'energia minieòlica, potenciant el coneixement participatiu en aquests temes.

Aquest projecte forma part de la proposta NOW en acción, dins de la qual es proposa també una itinerància de projeccions comentades de la pel·lícula L'hora 11 per diverses universitats espanyoles.

Part d'aquesta proposta és també el concurs En la penúltima hora, sobre les temes tractats en la pel·lícula, obert a estudiants universitaris en el territori espanyol. El premi: un cap de setmana a Barcelona per assistir a NOW durant els dies 26, 27 i 28 de novembre

Temes i activitats en aquesta edició

Galeries d'imatges