Edició 25, 26 i 27 de març de 2010

La primera edició de Now 2010 estarà dedicada a tres temes: xarxes complexes, cultura mòbil i massa crítica. Comptarà amb la presència de Philip Ball, Zzzinc, Ricard Solé, Invasive Code, Mobile Cells, Iñaki Amate, Genís Roca, Rudy de Waele i Fabien Girardin, i la col·laboració especial de Dolo Beltrán, cantant de Pastora i Kònic Thtr.

La ciència de les xarxes descobreix un seguit de propietats universals inherents a la totalitat dels sistemes, tant naturals com artificials. La cultura mòbil emergeix com un instrument de creació artística i desenvolupament social, i el concepte de “massa” evoluciona d’un ens social gregari i manipulable a un cervell col·lectiu interconnectat i amb capacitat autoorganitzativa.

Durant tres dies, NOW 2010 oferirà conferències, debats, tallers i documentals sobre tres temàtiques clau dels profunds canvis als quals estem assistint en la primera dècada del segle XXI. Es projectaran, entre d'altres, els documental The century of the self, d'Adam Curtis i curts de diversos festivals de cinema portàtil, i s'organitzaran tallers de videoclips i aplicacions per a mòbils.

Temes i activitats en aquesta edició

Galeries d'imatges

Informació pràctica

Horari d'obertura de l'espai:
Dijous 25, divendres 26 i dissabte 27 de març, obert de les 11 a les 22 h

Per a consultes i comentaris contacteu amb now@cccb.org

Entrada lliure a totes les activitats
Inscripció prèvia als tallers: tel. 933 064 135. A/e: seducatiu@cccb.org
El CCCB es reserva el dret de modificar la programació per motius de força major.

CCCB
Montalegre, 5. 08001 Barcelona. Tel.: +34 933 064 100. www.cccb.org/now