Activitat

Divendres 21 Abril, 18:00

Una Internet de les Cultures

Artur Serra i Dae Young Kim

NOW intenta una síntesi dels principals debats actuals sobre les tecnologies d'última generació tot assumint que ja estem en una ciberesfera en fase expansiva, en la qual la velocitat de canvi és l'única constant, juntament amb el desconeixement, la fascinació o el desconcert de molts ciutadans.

 

En aquesta ocasió celebrem un diàleg amb dos dels especialistes en l'anomenada Internet de les Cultures i una xerrada amb Roy Ascott , pioner de l'art telemàtic.


Projectes com Òpera Oberta, DancingQ, Buda on the net, Open Forum o la nova Biblioteca d'Antropologia visual en xarxa, són alguns exemples d'una nova Internet de les arts i les humanitats. La veu i la paraula, els sons i les imatges reals i virtuals, convergeixen en una nova Internet experimental a escala planetària. Artistes i tecnòlegs poden treballar a temps real en estudis distribuïts i tenen a l'abast canals de distribució totalment nous. Artur Serra i Dae Young Kim dialoguen per videoconferència sobre aquesta nova Internet de les arts i les humanitats, una Internet de les cultures.

Participants
Participants:
Artur Serra, Dae Young Kim
Ponents:
Artur Serra, Dae Young Kim
Temes
Ciberesfera
Espai CCCB
Hall

Informació pràctica

Espai CCCB

Hall

Lloc: Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB)
Montalegre, 5. 08001 Barcelona. Tel. +34.933.064.100. http://www.cccb.org/now

Data: Del 21 al 22 d'abril de 2006

Horari d'obertura de l'espai: de les 11 h a les 22 h

Entrada lliure a totes les activitats