Activitat

Aquest mes, Fèlix Pérez-Hita

Algunes peces de Félix Pérez-HitaDurada aprox.: 20 min. Per a la presentació a la Pantalla CCCB, l'artista ofereix un seguit de treballs recents, dels quals destaquem "Diálogo de Barras", que ha estat pensat especialment per a l'ocasió.

 

 

Els vídeos que es presenten són: "Cursilada Criminal", "Palíndromos", "Al erizo Dios le hizo", "No se compre un auto nuevo", amb Begoña Lozano Ferrer, "Diálogo de Barras", obra especialment pensada per a aquesta ocasió, "El Mundial lo va a ver...", o el tràiler del migmetratge "Un Retrat". També alguns fragments d'"El mundo inmediato" i "Baixa Fidelitat", dos projectes realitzats amb Andrés Hispano.

"Baixa Fidelitat" és el seu treball televisiu més recent -coescrit i codirigit amb Andrés Hispano i emès per la Xarxa de Televisions Locals-. "Baixa Fidelitat" anima a desemmascarar alguns dels llocs comuns en què avui viu submergida gran part de la població i a posar en qüestió les tècniques utilitzades pels mitjans d'informació quan divulguen aquests tòpics.

 

L'artista

Va estudiar Historia de l'Art i Filosofia a la Universitat de Barcelona. És autor d'una vintena de documentals per a Barcelona TV i coguionista, amb Andrés Hispano, i editor del famós programa Boing Boing Buddha (Laboratori de tv). També ha estat codirector, amb Kikol Grau i Arturo Bastón, de Gabinete de Crisis - Un programa de tv que no verá en tv.

Pérez-Hita està actualment acabant l'edició de tres dels seus treballs de ficció més ambiciosos: "Un Retrato", amb Natacha Bengtson (2001-2006); "La improbable historia de EL ASPA ", amb Federico Escolano i Arturo Bastón (2003-2006), i "Mobile. The motion picture" (1999-2006).

Des de fa un any, Félix Pérez-Hita col·labora amb el col·lectiu Neokinok, plataforma de televisió experimental, temporal i nòmada, coordinada per Daniel Miracle i Raul Alaejos. Una televisió amb veritable vocació pública i participativa, vinculada a altres grups europeus i americans.