Activitat

de 17:30 a 22 h

The Influencers 2008

Arte, Guerrilla de la Comunicació, Entreteniment Radical

The Influencers és una trobada de tres dies dedicada a projectes independents de mutació de la cultura popular global, del públic i del fetitxisme tecnològic.   

Durant tres nits, els set convidats internacionals presentaran el seu treball, tot conversant amb el públic, mostrant materials, comentant reptes i anècdotes d'alguns dels projectes més estranys, visionaris o controvertits dels darrers anys.

En aquesta edició 2008 coneixerem exemples de curtcircuits entre música, art i ideologia; històries d'identitats fictícies i de difusió de falses notícies; intervencions surrealistes en la propaganda tecnològica i ideològica; misterioses campanyes de comunicació i altres receptes urbanes..

Es tracta d'exploracions en un territori que travessa les cultures de masses, l'art contemporani i la revolució tecnològica en curs, tot saltant lliurement les fronteres entre disciplines i formats. L'objectiu: buscar en la manipulació dels símbols quotidians, en el que és excessiu i en el que és políticament incorrecte unes possibles claus per transformar el present i de passada imaginar el futur.

El programa definitiu del festival i l'arxiu vídeo complet dels anteriors episodis del projecte Influencers està disponible a la pàgina web http://TheInfluencers.org

Participants
Director:
Bani Brusadin

Amb la participació: de Trevor Paglen, Santiago Cirugeda, monochrom, Laibach, Brody Condon, Alterazioni Video i Alan i Jenny Abel.

Temes
El present continu, L'espectre electromagnètic, Ciència Oberta, Partícula Psi, Art Ara, Factor Eco, Cultura Emergent, Ciberesfera, Nou Activisme
Enllaços