Activitat

Dissabte 01 Desembre, 17:00

The Corporation

Dirigit per Mark Achbar i Jennifer Abbott, 2004, 145', VOSE

 

Basat en el llibre de Joel Bakan The Corporation: The Pathological Pursuit of Profit and Power, aquest documental fa un diagnòstic clarivident de la gran institució del segle XXI. Com un pacient en mans del seu psiquiatre, les corporacions són tractades com si fossin "organismes malalts", amb les seves característiques bàsiques: mentir per treure profit, recerca del màxim benefici, incapacitat per sentir culpa. Al documental hi ha entrevistes a Noam Chomsky, Vandana Shiva, Michael Moore, Naomi Klein i Milton Friedman. A través de més de quaranta intervencions, s'explora el funcionament real de la indústria farmacèutica o els grans grups mediàtics. Aquesta producció, que ha estat guardonada amb més de 26 premis, ha estat possible gràcies al suport d'associacions educatives, mitjans alternatius de difusió i la participació voluntària dels entrevistats.


Presenta el documental l'Observatori de Resistències i Subcultures (RiSc), que ha iniciat projectes com "Malababa", dedicat al fenomen de la contrapublicitat i la dissidència gràfica.


 

Temes
Cultura Emergent
Espai CCCB
Auditori

Informació pràctica

Espai CCCB

Auditori

Lloc: Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB)
Montalegre, 5. 08001 Barcelona. Tel. +34.933.064.100. http://www.cccb.org/now/cat/

Data: Del 29 de novembre a l'1 de desembre de 2007

Horari d'obertura de l'espai:
Dijous 29 de novembre, obert de les 17 h a les 21.30 h
Divendres 30 de novembre i dissabte 1 de desembre, obert de les 11 h a les 22 h

Entrada lliure a totes les activitats
Inscripció prèvia als tallers: Tel. 933.064.135. E-mail: seducatiu@cccb.org.
El CCCB es reserva el dret de modificar la programació per motius de força major.


En el marc del projecte Anella Cultural, participen a NOW l'Institut Municipal d'Acció Cultural, Lleida; el Museu de Granollers; el Teatre Principal, Olot, i el Centre d'Art Cal Massó, Reus